Werkwijze

zo gaat dat…

Ontwerp

Zit dé kaart er voor je tussen of wil je het kaartje nog finetunen?

We helpen je graag met een ontwerp dat helemaal bij je past.

Er zijn verschillende opties mogelijk; een unieke kaart op maat die gemaakt wordt op basis van je eigen wensen of een bestaande kaart / combinatie van meerdere kaarten uit onze portfolio.

Offerte

Elke kaart is uniek en er zijn verschillende mogelijkheden en afwerkingen. Daarom maken we eerst een offerte op maat.

Ga je akkoord met de offerte, dan gaan we op basis van je wensen aan de slag met de digitale proefdruk. Binnen 4 werkdagen ontvang je de digitale proefdruk per mail. Heb je nog correcties dan is dit zeker mogelijk. 

Is de proefdruk helemaal naar wens, dan ontvang je de factuur. Deze dient betaald te worden voordat wij beginnen met het drukken van je kaart.

Proefdruk

Heb je gekozen voor een bloeikaart, dan ontvang je altijd een proefdruk op groeipapier.

Heb je gekozen voor een kaart met folie of preeg, dan kunnen we helaas geen ‘echte’ proefdruk maken. In verband met de ambachtelijke druktechniek is dit niet mogelijk. Met deze techniek kost één kaartje, dat we dan helemaal op maat maken en laten drukken, net zoveel als vijftig kaartjes. Wel kun je een sample kaartje ontvangen, zodat je de kwaliteit van het papier, de foliedruk of preeg goed kunt beoordelen.

Wil je een kaartje graag eerst in het echt zien of twijfel je nog of je een bestelling wilt plaatsen? Het is ook mogelijk om een sample kaart op te vragen. Laat weten welk kaartje je graag wilt ontvangen en wij sturen deze gratis en vrijblijvend naar je op.

Vrijblijvende offerte

Vraag hier gratis en vrijblijvend een offerte aan van jouw favoriete kaart.
Liever eerst een proefkaartje ontvangen?

3 + 9 =