Betalen, verzenden en retour

voorwaarden en mogelijkheden

Betalen

 • iDeal
  Betalen met IDEAL, direct betalen in je vertrouwde bankomgeving via je eigen bank.
 • PayPal 
  Met PayPal betaal je je aankopen eenvoudig vanaf je eigen PayPal-rekening of met je creditcard. De kosten voor het gebruik van PayPal bedragen € 0,45 + 1,5 tot 3,4% van het aankoopbedrag.
 • Overboeken
  Kies je voor overboeking, dan maak je het bedrag van de order zelf over op rekening nummer: NL98KNAB0256431221 / BIC: KNABNL2H  tnv Kekootje en altijd onder vermelding van je ordernummer.
 • Bancontact (Mister Cash)
  Bancontact/Mister Cash van Banksys is een populair betaalsysteem in België. De werking ervan is vergelijkbaar met iDEAL in Nederland. De kosten voor het gebruik bedragen € 0,45

Wij hanteren de betalingsvoorwaarden van Omnicas incasso Breda, zoals gedeponeerd bij de Kamer van Koophandel en Fabrieken te Breda, onder nummer 20107393

 

Verzenden

Alle brievenbus- en pakketpost bestellingen worden verzonden via Post.nl. Brievenbuspost is  € 2,95 binnen Nederland en vanaf € 4,95 naar België.

Pakketpost binnen Nederland is € 8,95 en € 13,00 voor België (aangetekend en verzekerde verzending)

Wij versturen wereldwijd! Wil je hier gebruik van maken, stuur dan vooraf een berichtje dan helpen we je hier verder mee.

Let op, alleen met brievenbuspakje en pakketpost is het mogelijk jouw bestelling te volgen via track & trace. Je ontvangt bij deze verzendwijze automatisch een track&trace code om je bestelling te volgen.

 

Levertijd webshop

Bij de meeste producten staat dat er een levertijd is van 1-2 werkdagen is. Wij streven ernaar om de bestelde producten na ontvangst van betaling, dezelfde of de volgende werkdag op de post te doen, zodat je het binnen 2 dagen in huis hebt. Onze verzenddagen zijn op dinsdag en donderdag. Je ontvangt altijd een bevestiging en/of track&trace zodra je bestelling is verzonden. Geen bevestiging ontvangen? Check dan altijd eerst even je spambox.

 

afhalen

Het is ook mogelijk om je bestelling af te halen. Kies dan tijdens het bestelproces voor de optie ‘afhalen op afspraak’. De bestelling dient wel tijdens het bestelproces betaald te worden.

Let op; je ontvangt van ons een berichtje per mail zodra je bestelling klaar ligt.
Het adres om je bestelling af te halen is: Gedempte Poortezijlen 4 in Sneek.
Openingstijden voor afhalen: maandag,- dinsdag en donderdag van 09:00-17:00 uur.

retour

Alles wordt zorgvuldig ingepakt en verzonden. Het kan echter voorkomen dat je toch niet tevreden bent, dat is jammer, maar het is geen enkel probleem om je product te retourneren.

Je hebt het recht jouw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. Je hebt na annulering nogmaals 14 dagen om je product retour te sturen. Zonder bericht van herroeping binnen de eerste 14 dagen is het niet mogelijk om je bestelling nog terug te sturen.

Stappenplan retourneren:
1. Controleer eerst of je retour aan de voorwaarden voldoet:
– Het artikel dient onbeschadigd te zijn
– Het artikel dient in de originele verpakking retour te worden gezonden.

2. Vul het retour/formulier voor herroeping in en/of mail het naar info@kekootje.nl

Je vindt het formulier hier: https://kekootje.nl/herroeping

3. Verpak de artikelen weer in de originele verpakking.

4. Schrijf het retouradres op de verpakking:
Kekootje
t.a.v. retouren
Gedempte Poortezijlen 4
8601 BW Sneek

5. Frankeer het pakket en breng het naar de brievenbus of het PostNL servicepunt. De kosten van de retourzending zijn voor eigen rekening.

6. Zodra je retour door ons is ontvangen, krijg je een bevestiging per mail en storten we het aankoopbedrag binnen 2-3 werkdagen terug op jouw bankrekening.